De Communicatietafel

Ontspannen aan de slag met wezenlijke zaken. Tijdens een bijzonder diner of een uitgebreide lunch doelgericht de diepte in.

Met Karin van Geelen als regisseur ontdek je hoe doordachte communicatie een strategische bijdrage kan leveren aan het realiseren van je doelstellingen. Creatief, constructief en praktisch.

Schuif je aan?

Karin nodigt je van harte uit om aan te schuiven aan de Communicatietafel. De tafel staat soms bij een sterrenrestaurant, soms bij iemand thuis of op een bijzondere horecalocatie. De setting en de tafelgenoten zijn altijd inspirerend. Culinair en inhoudelijk van hoog niveau. Op het menu staan ondernemers- en managersvraagstukken, communicatiecases maar ook jouw persoonlijke en zakelijke ambities en dromen.

Ontmoet mensen met passie

Veel ondernemers of ondernemende managers zijn self-made. Ze bepalen zelfstandig strategie en koers. Dat maakt hen de persoon die ze zijn, dat maakt hun bedrijf of afdeling tot wat het is. Dat betekent niet dat je er altijd alleen voor staat. Af en toe heb je behoefte aan sparringpartners:  mensen die jouw passie voor ondernemen delen. Om je ideeën te toetsen of om te horen hoe anderen iets aanpakken. Of om gericht advies te krijgen over concrete issues. Aan de Communicatietafel ontmoet je gelijkgestemden en soms juist diegene die jou met een afwijkende visie weet te prikkelen.

Leg een stevige bodem onder je communicatiebeleid

Aan de Communicatietafel leg je een stevige bodem onder je communicatiebeleid. Met zes tot tien tafelgasten deel je uitdagingen, ervaringen en ideeën.  Je voedt elkaar met kennis, beleving en verhalen. Karin zorgt als communicatieprofessional en ondernemer pur sang voor de structuur en de ingrediënten.

Reserveren

Wil je meer weten? Wil je aanschuiven aan de Communicatietafel? Of heb je een onderwerp dat je graag op het menu terug wilt zien? Neem dan contact op met Karin.