PR & communicatie

Jullie merk, product of dienst mag gezien worden, en daar gaan wij voor zorgen. Hier lees je wat Yellow Communications kan doen voor jouw externe communicatie.

We maken jullie merk, product of dienst zichtbaar

Jullie merk, product of dienst mag gezien worden en daar gaan wij voor zorgen. We beginnen, in samenwerking met jullie, met een op maat gemaakt traject en strak advies, gebaseerd op een vastgestelde strategie. Van daaruit begeleiden en coördineren we de uitvoering van de communicatiemiddelen tot het gewenste resultaat bereikt is. Dat gewenste resultaat stellen we niet vast op basis van goed geluk; we werken bij voorkeur aan de hand van KPI’s toe naar meetbare resultaten. Zo zorgen we ervoor dat dat resultaat naadloos aansluit op jouw doelstellingen. Yellow Communications regelt alles voor je wat betreft:

  • De Communicatietafel                                   Social media                 
  • Merk & positionering                                     Medialandschap
  • Communicatie & PR                                      Evenementen
  • Content creatie                                              Arbeidsmarktcommunicatie
  • Content sharing                                             Crisiscommunicatie

Meer lezen over onze diensten? Hier kun je een uitgebreider overzicht vinden van hetgeen waar we je het beste mee van dienst kunnen zijn. 

Zie je graag concrete voorbeelden van wat wij voor onze klanten doen? Bekijk dan onze cases.

Interne communicatie

Goede interne communicatie is cruciaal om draagvlak te creëren, veranderingen soepel te laten verlopen en ideeën verder te laten groeien. Yellow Communications helpt organisaties om hun interne communicatie te optimaliseren.

Wij optimaliseren interne communicatie

Goede interne communicatie is cruciaal om draagvlak te creëren, veranderingen soepel te laten verlopen en ideeën verder te laten groeien. Yellow Communications is gesprekspartner voor directie, raden van bestuur en marketing- en communicatiemanagers.

Wij helpen jullie met een traject op maat, gebaseerd op de blauwdrukken waartoe onze ervaring geleid heeft. We brengen je tot de kern van je vraag, probleem of wens en werken dan samen met jou en je bedrijf naar de beste strategie, uitvoering en uiteraard resultaat. Dat betekent dat we pas weggaan wanneer jouw doelstellingen zijn gerealiseerd. Onze expertise ligt bij:

  • Audit & analyse                                   
  • Betrokkenheid van werknemers
  • Interne communicatiestrategieën                                     
  • Communicatie bij verandering                                            
  • Interim specialisten                                             

Zie je graag concrete voorbeelden van wat wij voor onze klanten doen? Bekijk dan onze cases.