Citrix

Yellow Communications verzorgt de PR voor Citrix in de Benelux. We onderhouden de persrelaties, we bedenken nieuwe invalshoeken, coördineren de sociale media en we zijn verantwoordelijk voor de productcommunicatie.

We vertrouwen op Yellow

“Wij willen onze boodschap richting onze doelgroepen verbreden en scherper differentiëren. Door hun geïntegreerde en strategische PR- en communicatieaanpak, vertrouwen we op Yellow Communications om dit waar te maken voor Citrix in de Benelux”.

Alexandre Le Coq, PR-manager West-Europa van Citrix.

 

Over Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) wil een wereld mogelijk maken waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. De technologie van Citrix maakt de apps en data van deze wereld veilig en gemakkelijk toegankelijk, zodat mensen in staat zijn altijd en overal te werken. Citrix heeft een compleet en geïntegreerd aanbod van oplossingen voor Workspace-as-a-Service, application delivery, virtualisatie, mobility, network delivery en filesharing, waarmee IT-afdelingen ervoor zorgen dat kritische systemen veilig toegankelijk zijn voor de gebruikers, in de cloud of lokaal, op elk device of platform. Citrix boekte in 2016 een jaaromzet van 3,42 miljard dollar. Citrix-oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Meer informatie vindt u op www.citrix.nl of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.