Colimbra

Yellow Communications helpt Colimbra bij het organiseren van events en het verkrijgen van publiciteit. Daarnaast hebben we de nieuwe huisstijl voor ze verzorgd en het hele websitetraject begeleid.

Wij zijn een trouwe klant

“Wij werken al sinds 2006 goed samen met Yellow Communications. Zij hebben ons begeleid bij het in kaart brengen van onze kernwaarden, het ontwerp van een nieuwe huisstijl en de lancering van onze nieuwe website. Ze verzorgen daarnaast ook de nodige publiciteit voor ons en begeleiden ons bij het opzetten van evenementen. De communicatieprofessionals leggen altijd alle opties transparant op tafel en laten ons vrij kiezen. Deze service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt van ons een trouwe klant.”

Bram Doveren, CEO van Colimbra

Over Colimbra

Colimbra is een vernieuwende IT-partner, die software ontwikkelt, beheert, implementeert en onderhoudt. Alle oplossingen van Colimbra helpen verzekeraars bij het vergroten van de effectiviteit, verlagen van de kosten en het verbeteren van de dienstverlening.

Colimbra is specialist in procesinnovatie, distributieoplossingen en praktische automatiseringsoplossingen. Een oplossing waarmee meerdere kanalen bediend kunnen worden en alle distributiewijzen ondersteund worden. Vanuit een duidelijke visie van de verzekeringsmarkt die Colimbra vertaalt naar praktische oplossingen op maat voor de branche en voor individuele verzekeraars. Dat geldt voor elk gebied van gegevensuitwisseling tot frontoffice toepassingen en aansluiten op diversie ketentingratie initiatieven. Tussen verzekeraars onderling, tussen verzekeraar, intermediairs en volmachtkantoren, en tussen verzekeraar en eindklanten.

Kijk voor meer informatie op www.colimbra.com of volg Colimbra op Twitter via @colimbra_nl.