Eaton

Yellow Communications is de geselecteerde samenwerkingspartner van Eaton Benelux voor PR- en communicatieactiviteiten in Nederland en België. We doen dit in nauwe samenwerking met onze internationale partner Hotwire.

We hebben alle vertrouwen in een resultaatgerichte samenwerking

“Wij verheugen ons op de samenwerking met Yellow Communications. Het Yellow-team heeft inhoudelijk sterke plannen gepresenteerd en er was direct een klik met ons lokale team. In lijn met de internationale plannen van Hotwire heeft Yellow Communications een uitstekende positionering voor ons uitgewerkt voor de Benelux. Behalve strategisch en creatief inzicht, konden ze ook praktisch uitgewerkte ideeën voor PR- en communicatie laten zien. Wij zijn ervan overtuigd dat die ook hier voor Eaton het gewenste resultaat zullen opleveren. We hebben dan ook alle vertrouwen in een resultaatgerichte samenwerking.”

Kees Loppersum, marketing director Benelux bij Eaton

Over Eaton

Eaton is een energiemanagementbedrijf dat in 2016 een omzet van $ 19,7 miljard boekte. Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die helpen bij het efficiënter, veiliger en duurzamer beheren van elektrische, hydraulische en mechanische energie. Eaton streeft naar het verbeteren van de kwaliteit van leven en het milieu door middel van energiemanagement technieken en diensten. Eaton telt ongeveer 95.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar http://www.eaton.nl.