Interoute

Sinds 2013 verzorgt Yellow de persrelaties, -communicatie en marketingondersteuning in Nederland voor Interoute. Daarnaast is Yellow verantwoordelijk voor de contentproductie en -distributie in nauwe samenwerking met lokale contactpersonen.

Wij zijn blij met Yellow

“Yellow gaat recht door zee en de communicatie is altijd open. Interoute evalueert zijn partners regelmatig en wij zijn blij met Yellow. Er wordt op een verfrissende en positieve manier met ons meegedacht en we zien een duidelijke verbetering in onze naamsbekendheid en onze zichtbaarheid in de markt. Kortom: ze behartigen onze belangen op een manier zoals we het zelf ook zouden doen.”

Marinka van der Eng-Verkuil, Marketing Manager Benelux bij Interoute

 

 

Over Interoute

Interoute is eigenaar en operator van een van Europa’s grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat 15 eigen datacentra,
17 Virtual Data Centers, 33 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing– en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van 24 stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.