Invest Utrecht

Yellow Communications heeft het hele traject van huisstijlvernieuwing en een nieuwe website begeleid en gecoördineerd voor Invest Utrecht. Daarnaast verzorgen we de content productie en helpen we hen bij het verder ontwikkelen van diverse nieuwe middelen.

Yellow heeft toegevoegde waarde

“Yellow reageert altijd snel en is professioneel. Ze komen met originele ideeën en hebben altijd iets aanvullends. Voor ons hebben ze daarom echt toegevoegde waarde.”

Catherine Peters Sengers, communicatiemanager Invest Utrecht

 

 

Project nieuwe huisstijl, nieuwe website

Invest Utrecht had al veel eigen materialen, maar zochten ze een verfrissing van hun huisstijl. Hun oude huisstijl was gedateerd en stond niet meer in lijn met de organisatie. Aan ons de opdracht om, samen met een designbureau, aan de slag te gaan met de positionering en de visuele doorvertaling daarvan. Na een aantal werksessies met het hele team is gekozen voor een krachtige huisstijl met een duidelijke positionering van de regio Utrecht.

Na de uitwerking van de huisstijl zijn we aan de slag gegaan met de nieuwe website. In samenwerking met HVMP hebben we het hele traject begeleid. Deze staat sinds de zomer van 2015 live en de reacties zijn zeer positief.

 

Over Invest Utrecht

Invest Utrecht, de Foreign Investment Agency van de provincie Utrecht, biedt buitenlandse bedrijven die zich willen vestigen in Utrecht  praktische hulp en informatie aan. Kijk voor meer informatie op www.investutrecht.com of volg ze op Twitter @investutrecht.