Netherlands Foreign Investment Agency

Yellow Communications voert al geruime tijd diverse projecten uit voor NFIA. We geven regelmatig workshops en trainingen, verzorgen het dagvoorzitterschap voor hun jaarlijkse masterclass en begeleiden de uitwerking van middelen.

Yellow is gedreven en enthousiast

“Het begint al bij de voorbereiding van de Masterclass. Alle deelnemers merken direct dat Yellow zich bijzonder goed verdiept heeft in de organisatie en  het onderwerp. Dat leidt ertoe dat discussies direct op een hoog inhoudelijk niveau komen. De sterke professionele voorbereiding zorgt voor scherpe en prikkelende vragen. En het zorgt ervoor dat alle deelnemers van begin tot einde bij de les zijn. De medewerkers van Yellow zijn gedreven en enthousiast en weten zo de aandacht en energie voortdurend vast te houden. Hun enthousiasme en inhoudelijke benadering zorgen voor een enerverende dag met echte resultaten.”

Jeroen Nijland, commissaris bij Netherlands Foreign Investment Agency

 

Over Netherlands Foreign Investment Agency

Als bedrijven overwegen om zich te vestigen in Nederland of ze willen hun bestaande activiteiten uitbouwen, dan helpt Netherlands Foreign Investment Agency hierbij met begeleiding, informatie en advies. Ze organiseren fact-finding missies en bijeenkomsten met de betrokken partners. Daarnaast geven ze advies over belastingen, vergunningen, procedures, locaties en zakelijke oplossingen. Kijk voor meer informatie op www.investinholland.com of volg ze op Twitter @NFIAHolland.