Nimble Storage

Yellow adviseert Nimble als strategische communicatiepartner over de juiste marktbenadering, de mediastrategie en alle PR en communicatieactiviteiten, zoals het verzorgen van persberichten, het schrijven van blogs, het begeleiden van evenementen en interviews en het inzetten van social media.

Blij met expertise en ondersteuning Yellow

“Onze missie is het verhogen van datasnelheid. We stellen ons ten doel de kernprocessen van onze klanten met de hoogste snelheid en betrouwbaarheid te laten verlopen. We kijken ernaar uit dat we voor de manier waarop we over deze doelstellingen naar de markt en onze klanten communiceren, mogen vertrouwen op de expertise en ondersteuning van Yellow Communications.”

Frank Pruijs, Sales Manager bij Nimble Storage Nederland

 

Over Nimble Storage

Nimble Storage (NYSE: NMBL) is leverancier van Predictive Flash storage-oplossingen. Nimble biedt een Predictive Flash Platform dat flash performance combineert met predictive analytics om problemen met betrekking tot datasnelheid als gevolg van een complexe IT-infrastructuur te voorspellen en te voorkomen. Nimble-klanten ervaren optimale prestaties, beschikbaarheid en flexibiliteit en optimaliseren daarmee hun bedrijfskritische processen. Meer dan 9000 grote ondernemingen, overheden en service providers in ruim 50 landen werken met het Nimble Predictive Flash Platform.

Zie voor meer informatie: www.nimblestorage.com en via Twitter: @NimbleEMEA.