Ruckus Wireless

Yellow Communications onderhoudt de persrelaties voor Ruckus Wireless in Nederland en België. Daarnaast verzorgen we de contentproductie en -distributie in nauwe samenwerking met lokale distributeurs.

Yellow begrijpt ons

“Yellow Communications bestaat uit een hecht team van energieke en betrokken communicatieprofessionals. Yellow heeft begrip voor de internationale context en de complexe technologische omgeving van Ruckus Wireless. Dankzij deze solide basis is Yellow in staat om proactief in te spelen op kansen die zich bij de nationale en internationale pers voordoen met als doel om Ruckus Wireless zo goed mogelijk over het voetlicht te krijgen.”

Spencer Hinzen, Director of Business Development in EMEA bij Ruckus Wireless

Thought leadership

Ruckus Wireless wil in Nederland en België de relatie met de media opbouwen en lead generatie ondersteunen. Daarnaast zijn zij thought leader op het gebied van wireless oplossingen en het was aan ons om deze positie te claimen in de pers. Via het publiceren van blogs, bylines en interviews in key media hebben we deze positie geclaimd. Het resultaat was binnen een jaar meer dan 300 artikelen over Ruckus Wireless in channel, tech en business media.

Over Ruckus Wireless

Ruckus Wireless levert ‘simply better wireless networking’ – en nu ook wired switching – aan ondernemingen, service providers, overheden en het midden- en kleinbedrijf wereldwijd. De Ruckus Wireless business unit van Brocade is gericht op technologische innovatie, partner ecosystemen en klantenservice – waardoor de best mogelijke draadloze ervaring voor de meest uitdagende omgevingen binnen- en buitenshuis geleverd kan worden. Het Smart WiFi platform biedt schaalbare, high performance WiFi met vereenvoudigde controle en management voor on-premise en cloud-gebaseerde WiFi implementaties, samen met nieuwe diensten voor beveiligd aanmelden, beleidsmanagement, locatiediensten en analyses die nieuwe ondernemingskansen bieden. De Ruckus ICX 7000 switch familie biedt flexibel, vereenvoudigd en schaalbaar beheer, dat tegemoet komt aan de wensen van organisaties van alle soorten en groottes.