Sophos

Yellow Communications heeft Sophos geholpen bij contentmarketing, issue jumps, PR en mediarelaties. Samen vonden we steeds nieuwe invalshoeken voor de boodschap van Sophos, zodat de aandacht continu gevestigd bleef op het bedrijf en het onderwerp security.

Yellow is bijna een collega van Sophos

 

Project WarBiking

Sophos vroeg Yellow om de komst van James Lyne, met zijn WarBiking project, bekendheid te geven in Nederland en België. Het doel was om awareness te creëren voor het belang van veilig gebruik van wifi.

We hebben media uitgenodigd om met fietstaxi’s door Amsterdam achter James aan te rijden om zelf te beleven hoe het staat met de beveiliging van wifi in de hoofdstad. We eindigden de tour met de presentatie van de onderzoeksresultaten (de resultaten waren overigens schrikbarend!).

Er waren 5 journalisten die meereden met James, van zowel landelijke media als IT vakbladen. Het resultaat was geweldig: airtime op tv en radio, 45+ artikelen en interviews in vak- en landelijke media.

Bekijk hieronder het filmpje waarop te zien is hoe James als een razende roeland door Amsterdam fietst.

 

 

Over Sophos

Tegenwoordig zijn IT-security oplossingen al even complex als de netwerken die ze moeten beschermen. Bij Sophos weten ze dat een ingewikkeld probleem niet op te lossen is door meer complexiteit toe te voegen. Sophos pakt security uitdagingen op een duidelijke en zelfverzekerde manier aan, want zij weten dat simpele security, betere security is. Kijk voor meer informatie op www.sophos.com of volg ze op Twitter @SophosBenelux.