WD

Yellow Communications heeft de PR van WD in Nederland en België verzorgd. We hebben daarvoor regelmatig persbijeenkomsten georganiseerd en een intensief productreview programma opgezet.

Project perslunch & drive-in event

Voor WD heeft Yellow Communications twee events georganiseerd: een perslunch in België en een drive-in event in Nederland. De informele setting gaf WD de optimale kans om hun producten, in het bijzonder de nieuwste, te demonstreren. Verder gaf het persoonlijke contact WD de gelegenheid nieuwe persoonlijke relaties met de Nederlandse en Vlaamse journalisten op te bouwen. Er was veel belangstelling. In totaal kwamen er 27 journalisten die gezamenlijk zo’n 50 media vertegenwoordigden. Dat resulteerde in totaal in 35 artikelen in IT media, fotografie media en landelijke nieuws media.

Product reviews

Om awareness te creëren voor de WD producten en WD neer te zetten als dé expert op het gebied van storage solutions, heeft Yellow Communications een doorlopend reviewprogramma opgezet. Bij productintroducties en in de periode daarna, stellen we samples ter beschikking aan de media. Daarmee versterken we de relatie met journalisten en generen we coverage.

Over WD

WD, onderdeel van Western Digital, is al jaren innovator en marktleider in de opslagbranche. Als trendsetter in opslagtechnologie, produceert het bedrijf betrouwbare, high-performance hard disk drives (hdd) en solid state drives (ssd). Kijk voor meer informatie op www.wdc.com/nl of volg ze op Twitter @westerndigital.