Winvision

Yellow Communications ondersteunt Winvision bij de contentproductie, helpt bij de introductie van nieuwe diensten en producten en onderhoudt de mediarelaties.
Daarnaast begeleiden we hen bij het opzetten van een nieuwe arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

Project Lancering WinCare

WinCare is een nieuw registratiesysteem voor zorginstellingen, waarmee zij efficiënter kunnen werken en kosten besparen. Winvision heeft Yellow Communications gevraagd om WinCare te introduceren in de markt en zo de branche, gemeenten, instellingen en jeugdzorgprofessionals te interesseren voor het systeem. Geen eenvoudige opgave, omdat jeugdzorg en gemeenten vaak terughoudend zijn. Yellow Communications bracht beide werelden bij elkaar, met name door WinCare op een positieve en inhoudelijke manier te introduceren. We hebben daarbij continu de vertaling gemaakt naar de eindgebruiker, de dagelijkse praktijk van de zorgverlener.

De resultaten waren zeer positief voor Winvision. Er verschenen ruim 500 artikelen en social media shares over WinCare. Bovendien genereerden we 10+ concrete leads.

 

Project Arbeidsmarktcommunicatie

Het aantrekken van nieuw IT-talent is geen geringe opgave. Het is daarom cruciaal om je als bedrijf goed te profileren naar de arbeidsmarkt. Om dat te kunnen doen moet je eerst goed weten wat je toegevoegde waarde is als werkgever. Yellow Communications heeft het traject van de werkgeversbelofte begeleid, door intern een aantal sessies te organiseren met zowel medewerkers als directie. Naar aanleiding van deze sessies is de dialoog intern goed op gang gekomen en hebben we nu in concreet in kaart gebracht wat Winvision als werkgever kan bieden. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het opzetten van middelen en distribueren we deze nu via de juiste kanalen. Winvision bouwt nu consequent en structureel verder aan haar werkgeversmerk!

 

 

Over Winvision

ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Partner met meerdere Gold en Silver competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. Deze competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision ontwikkelt in eigen beheer geïntegreerde toepassingen en oplossingen, zoals WinCare, het centrale ICT-platform voor jeugdhulp, en Winvision Voice voor Unified Communications. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van ruim 125 medewerkers. Winvision is ISO9001- en ISO14001-gecertificeerd en gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie www.winvision.nl of volg ze op Twitter @winvision.