Benoemingsbericht

Citrix benoemt nieuwe Sales Manager voor België en Luxemburg

Diegem, 13 april 2016Citrix, specialist in mobiele werkplekoplossingen, heeft Henri Vanham (54) aangesteld als Sales Manager België en Luxemburg. Hij geeft leiding aan het Citrix Salesteam in Diegem, België.

Onder leiding van Peter van Leest, Country Manager Benelux, wordt Henri Vanham verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van Citrix in België en Luxemburg, waarbij nieuwe zakelijke relaties worden aangegaan en bestaande relaties worden aangehaald en onderhouden.

“De Citrix propositie om veilige toegang tot data en diensten aan te bieden op ieder device, ongeacht de locatie of het tijdstip, spreekt mij bijzonder aan”, vertelt Henri Vanham. “Het dienstenpakket van Citrix stelt klanten in staat optimaal gebruik te maken van de kansen die mobility en cloud computing te bieden hebben.”

“De ervaring die Henri Vanham heeft opgebouwd bij verschillende toonaangevende IT-leveranciers betekent dat hij gedegen kennis van de Belgische en Luxemburgse markt en marktontwikkelingen meebrengt en dat hij inhoudelijk uitstekend op de hoogte is van de technische mogelijkheden en de waarde van de innovaties die Citrix zijn klanten te bieden heeft”, zegt Peter van Leest. “Wij zijn blij deze ervaren, gewaardeerde en goed ingevoerde Sales Manager aan ons team te kunnen toevoegen.”

Henri Vanham heeft ruim 28 jaar ervaring in de IT-branche, bij onder meer Rank Xerox, Memorex-Telex en Digital Equipment-Compaq. Tot aan de acceptatie van zijn nieuwe functie bij Citrix was hij in dienst als Enterprise Sales Manager bij EMC.

Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) leidt de transitie naar de ‘software-defined workplace’ door het samenbrengen van virtualisatie, mobiliteitsmanagement, netwerken en SaaS-oplossingen, om nieuwe manieren te ontwikkelen waardoor organisaties en mensen beter kunnen werken. Citrix-oplossingen ondersteunen zakelijke mobiliteit door te voorzien in veilige mobiele werkomgevingen waarin mensen toegang hebben tot apps, desktops, data en communicatie op ieder device, over ieder netwerk en in de cloud. Met een jaaromzet in 2015 van 3,28 miljard dollar worden Citrix-oplossingen gebruikt in meer dan 400.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Meer informatie vindt u op www.citrix.nl of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.

Peter van Leest, Country Manager Benelux

“De ervaring die Henri Vanham heeft opgebouwd bij verschillende toonaangevende IT-leveranciers betekent dat hij gedegen kennis van de Belgische en Luxemburgse markt en marktontwikkelingen meebrengt en dat hij inhoudelijk uitstekend op de hoogte is van de technische mogelijkheden en de waarde van de innovaties die Citrix zijn klanten te bieden heeft”