Persbericht

Yellow Communications verwelkomt nieuwe partner uit Latijns-Amerika

Internationaal netwerk Hotwire breidt uit met communicatiebureau VIANEWS

Hoofddorp, 22 september 2016Yellow Communications’ internationale partner Hotwire breidt uit met een exclusief partnerschap in Latijns-Amerika. Door in een co-branding overeenkomst samen te gaan werken met VIANEWS, een bureau met een groot bereik op het Midden- en Zuid Amerikaanse continent, voegt Hotwire PR na Active (Midden-Oosten) en Yellow Communications (Benelux) in twaalf maanden tijd opnieuw een vermaard bureau toe aan zijn wereldwijde netwerk.

VIANEWS opereert vanuit São Paolo (Brazilië) en is een onafhankelijk bureau dat in de regio wordt gezien als één van de vooraanstaande communicatiebureaus voor de technologiesector. Het bureau bestaat ruim 30 jaar en heeft in die periode meer dan 500 (inter)nationale merken bediend. Tot de klantenkring van VIANEWS horen organisaties uit Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico en Peru. Het bureau werkt al sinds 2011 samen met Hotwire op niet-exclusieve basis voor klanten als BMC, Intralinks, LogMeIn en Rakuten.

Door een exclusief co-branded partnerschap met Hotwire aan te gaan, wordt het bureaunetwerk van VIANEWS onderdeel van een internationaal gezelschap communicatiebureaus met activiteiten in meer dan 22 landen, van waaruit wereldwijd diensten worden aangeboden.

Yellow Communications profiteert van overzeese ervaring en expertise
“Organisaties vragen vaker naar bureaus die excelleren in het ontwerpen, plannen en uitvoeren van een internationale strategie”, zegt Karin van Geelen, eigenaar van Yellow Communications. “Door VIANEWS als partner toe te voegen, wordt het wereldwijde netwerk verrijkt met een bureau dat kan bogen op geweldige resultaten met een indrukwekkende klantenkring. Wij kunnen van bureaus die de internationale footprint van Hotwire extra cachet geven alleen maar sterker worden.”

Pedro Cadina, oprichter en algemeen directeur van VIANEWS, geeft aan: “We zijn in 2011 begonnen met Hotwire samen te werken en zagen snel dat we veel gemeenschappelijke waarden delen in de aanpak die we kiezen. De afgelopen jaren hebben we veel gehad aan samen optrekken met Hotwire, met name in new business en kennisdeling, dus dit is een logische stap om ook in de reguliere business het partnerschap te versterken. We kijken ernaar uit onderdeel te mogen uitmaken van de Hotwire familie en onze kennis, ideeën, klantcontacten en medewerkers te gaan delen.”

Over Hotwire
Hotwire is een wereldwijd PR- en communicatiebureau dat zich erop toelegt ambitieuze bedrijven te helpen vernieuwen, aan hun reputatie te bouwen en zich te onderscheiden van de massa. De Hotwire communicatie-experts werken in praktijkgerichte teams om de klanten diepgaande kennis en ervaring te bieden binnen een aantal marktcategorieën. Van Sydney tot San Francisco vormen zij een team met een ‘one office’ mentaliteit. Het internationale team heeft eigen kantoren in 22 landen en regio’s, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de VS, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Australië en Nieuw-Zeeland. In de Benelux wordt Hotwire vertegenwoordigd door Yellow Communications, in het Midden-Oosten door Active en nu in Latijns-Amerika door VIANEWS. Kijk voor meer informatie op www.hotwirepr.com.

Over VIANEWS
VIANEWS is een public relations en communicatiebureau toegespitst op strategische projecten en innovatieve ideeën om waarde toe te voegen aan de merken van bedrijven. Het team vakspecialisten ontwikkelt geïntegreerde communicatiediensten, waaronder strategische planning, digitale media, evenementen, mediarelaties, interne communicatie, crisismanagement en content. Vanuit het hoofdkwartier in Brazilië, opereert VIANEWS als exclusieve partner van het wereldwijde Hotwire PR-netwerk in Latijns-Amerika, waar het via partners al 16 jaar actief is. In 30 jaar tijd heeft VIANEWS een clientèle verzameld van meer dan 500 lokale en internationale merken.

Over Yellow Communications
Yellow is het PR- en communicatiebureau dat organisaties helpt bij het vinden en vertellen van hun verhaal, zodat het gehoord en gewaardeerd wordt en waardoor hun doelgroep in beweging komt. Yellow adviseert over communicatie, zet middelen in en maakt content om die vervolgens te distribueren via de juiste kanalen. Yellow streeft er altijd naar dat de klant zegt: “zo had ik het zelf niet kunnen bedenken en uitvoeren”. Yellow werkt nauw samen met het internationale PR- en communicatiebureau Hotwire. Zo profiteren Yellow’s klanten van de kennis, expertise en mensen die wereldwijd via dit netwerk beschikbaar zijn. Meer informatie op www.yellow-communications.com, via Twitter, LinkedIn of Facebook.