Persbericht

Samenwerking tussen iFusion Analytics en Interoute levert edge analytics.

Nieuwe infrastructuur reduceert overhead en kosten door data veilig en on demand te leveren

Amsterdam, 9 mei 2017 –  iFusion Analytics, aanbieder van geïntegreerde big data as a Service (iBDaaS) is een samenwerking aangegaan met Interoute, eigenaar en operator van een van Europa’s grootste en meest geavanceerde netwerken en een wereldwijd cloud services platform, om edge analytics aan te bieden. Door iFusion’s iBDaaS platform te combineren met Interoutes wereldwijde netwerk van verbonden Virtuele Datacenters (VDC’s), worden organisaties in staat gesteld om data dichter bij de originele bron te verwerken en binnen enkele minuten analytische inzichten te verkrijgen, in plaats van uren te wachten op de resultaten van een query uitgevoerd op een vergrendelde fysiek lokale server.

Lees meer in het volledige Engelstalige bericht.

###

Over iFusion Analytics
iFusion Analystics biedt uiterst schaalbare Integrated Big Data as a Service (iBDaaS) oplossingvoor de zakelijke markt. De ‘templated’ benadering levert een complete cyclus vanaf de oplossing voor een zakelijk probleem door middel van de Big Data software onderdelen tot aan de ingebruikname van de architectuur en levert samen met partners capaciteit als een dienst aan de afnemers. iFusion is actief in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Europa en India met een wereldwijd bereik via partners en allianties.

Over Interoute
Interoute is eigenaar en operator van een van Europa’s grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat 15 eigen datacentra, 17 Virtual Data Centers, 33 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing– en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van 24 stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.