Persbericht

Wacom lanceert sign pro PDF Enterprise voor iOS en Android met App en API voor systeem invoegtoepassingen

31 mei 2016 (Tokio, Japan) – Wacom Co. Ltd breidt haar activiteit in de wereldwijde markt voor elektronische handtekeningen uit en voegt daarom de sign pro PDF Enterprise App en sign pro PDF Enterprise API (Application Programming Interface) toe aan de sign pro PDF-serie voor iOS en Android. sign pro PDF Enterprise biedt grote en middelgrote ondernemingen de mogelijkheid om te profiteren van een efficiënte, voordelige en papierloze oplossing voor handtekeningen, zodat gebruikers gemakkelijk elektronische handtekeningen of aantekeningen kunnen maken en implementeren, en documenten kunnen goedkeuren.

De sign pro PDF Enterprise App is een zelfstandige toepassing voor elektronische handtekening voor zakelijke gebruikers. De sign pro PDF Enterprise API voor iOS en Android is een programmeerinterface met instructies om sign pro PDF toe te voegen aan eigen toepassingen en systemen van een gebruiker. Met deze API kunnen elektronische handtekeningen en aantekeningen voor PDF-documenten worden geïmplementeerd in een systeem van een gebruiker. De API maakt het ook mogelijk om een handtekening toe te voegen met eSeals en biedt volledige ondersteuning van de ISO-standaard.

Bedrijven in sectoren zoals bankieren en financiën, hersteldiensten, huur- of leveringsdiensten en toerisme kunnen de sign pro PDF Enterprise App of API nu gemakkelijk integreren in hun bestaande werkproces.

Na het ondertekenen met sign pro PDF Enterprise zijn de documenten vergrendeld en worden ze beschermd via een cryptografische hash om fraude te voorkomen. In situaties waar het veiligheidsaspect zeer belangrijk is, zijn actieve stylussen van Wacom, bijvoorbeeld de Bamboo Fineline 2, een ideaal hulpmiddel, omdat biometrische informatie zoals pendruk, schrijfsnelheid en datum en tijd van ondertekening kunnen worden geregistreerd en opgeslagen.

De sign pro PDF Enterprise App en API voor iOS en Android zijn niet beperkt tot één besturingssysteem. Aantekeningen en plaknotities in het document kunnen op apparaten met verschillende besturingssystemen worden bewerkt voordat de handtekening wordt toegevoegd. sign pro PDF werkt offline, dus gebruikers hebben geen internetverbinding of een aanmeldprocedure nodig om een handtekening te zetten, digitale formulieren in te vullen of aantekeningen in een document te maken.

Wacom sign pro PDF Enterprise

(*1) Apparaten van Wacom zijn:

Voor iOS: Bamboo Stylus Fineline, Bamboo Fineline 2, Intuos Creative Stylus, Intuos Creative Stylus 2 die zijn ontworpen voor gebruik met Apple iPads waaronder iPad Mini 1, 2 en 3, iPad 3 en 4, iPad Air 1 en 2.

Voor Android: Samsung Galaxy Note-serie en multimediatablets die gebruikmaken van Wacom EMR-technologie.

http://www.wacom.com/nl-nl/enterprise/technology-solutions

sign pro PDF Enterprise ondersteunt 13 verschillende talen. Als de doeltaal van het besturingssysteem niet beschikbaar is, wordt standaard Engels gebruikt.


Verkrijgbaarheid

Neem contact op met een plaatselijke verkoopvertegenwoordiger voor informatie over de verkrijgbaarheid.
Ga voor meer productinformatie naar de sign pro PDF-productpagina.
Over Wacom

Wacom, opgericht in 1983, is een mondiaal bedrijf met zetel in Japan (Tokyo Stock Exchange 6727) en dochterondernemingen en filialen over de hele wereld, waarmee de marketing en distributie in meer dan 150 landen wordt verzorgd. Door de visie om mens en technologie dichter bij elkaar te brengen door middel van natuurlijke interface-technologie is Wacom wereldleider geworden op het gebied van interactieve pentablets en displays alsmede van digitale stylussen en oplossingen voor het opslaan en bewerken van digitale handtekeningen. De geavanceerde technologie van Wacom’s intuïtieve invoerapparaten wordt gebruikt om de meest opwindende digitale kunst, films, special effects, fashion en designs te maken en is voor zakelijke en particuliere gebruikers de ultieme manier om uitdrukking te geven aan hun persoonlijkheid.

De eSignature-oplossingen van Wacom worden voor veel toepassingen gebruikt waarbij een digitaal werkproces met een hoge-mate van beveiliging van belang zijn, zoals: point-of-sales, ePayment, elektronische paspoorten, de verzekeringswereld, financiële dienstverlening en receptiebalies van hotels.

De gepatenteerde technologie van Wacom is dankzij haar hoge resolutie en nauwkeurigheid ideaal voor het vastleggen van handgeschreven handtekeningen. Met een handtekening-apparaat van Wacom kunnen klanten hun werkproces optimaliseren, beveiligen en ondersteunen als er documenten worden ingevuld, ondertekend en geverifieerd. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de draadloze en batterijloze drukgevoelige digitale pentechnologie voor het bedienen van hun smartphones, tablets of desktopcomputers en het tonen van hun individuele creativiteit. Het bedrijf biedt zijn producten ook aan als OEM-oplossingen voor vooraanstaande producenten binnen groeimarkten. Wacom’s interfacetechnologie, genaamd Wacom feel IT-technologie, wordt strategische partners ook als een geïntegreerde oplossing aangeboden. De meeste tablet-PC-fabrikanten rekenen op de geavanceerde eigenschappen en betrouwbaarheid van het merk voor een superieure gebruikersinterface-ervaring.

Voor meer informatie over de producten van Wacom Europe zie ook http://www.wacom.com