Werken bij

Ben jij een steengoede communicatieprofessional, verhalenverteller of perstijger? Wij maken graag kennis met je!

Wil jij bij Yellow werken?

We zoeken mensen die waarde weten toe te voegen aan de communicatie van onze klanten. Kick-ass communicatiespecialisten met een neus voor goede verhalen, de drang om nieuws te creëren en de ambitie om tot-de-verbeelding-sprekende-content te maken. We hebben momenteel één vacature openstaan:

Gedreven content specialist (32 – 40 uur)

Je bent van nature nieuwsgierig, je staat open voor nieuwe ideeën en meningen en je kunt goed samenwerken. Je bent een pietje-precies. Je hebt lef, je bent initiatiefrijk en je staat voor wat je vindt en doet.

Sluit jouw profiel hierop aan? Stel jezelf dan eens aan ons voor! Dat kan via een e-mail, maar we worden natuurlijk veel enthousiaster van andere vormen van content.

Wij staan er ook altijd voor open om mogelijkheden tot stages te bespreken!

Het bureau

Yellow Communications is een PR- en communicatiebureau dat is aangesloten bij het internationale Hotwire PR-netwerk. Hotwire is een wereldwijd samenwerkingsverband van eigen kantoren en affiliates (van Londen en Parijs tot San Francisco en Sydney) die intensief samenwerken om klanten te adviseren en te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van hun communicatiestrategie. Yellow vertegenwoordigt Hotwire PR in de Benelux.

Het team van Yellow bestaat uit gedreven communicatieprofessionals die graag de handen uit de mouwen steken. De sfeer is informeel, open en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Denk jij als een ondernemer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.