Wij zijn Yellow

Wij zijn Yellow Communications. Het PR en communicatiebureau dat organisaties helpt hun verhaal te vinden en te vertellen, zodat het gehoord en gewaardeerd wordt en hun doelgroep in beweging komt.

Voor ons draait alles om de verhalen van onze klanten. Wij helpen klanten om dit verhaal te ontdekken, te ontrafelen, te schrijven of te visualiseren en onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen. Dit doen we door media-aandacht te creëren, door events te organiseren, door websites te maken, mailings te versturen, sociale media in te zetten en nog veel meer. We zijn continu op zoek naar de beste manier om het verhaal te vertellen.

Ons doel is bereikt als de klant zijn doelstellingen heeft behaald. De kers op de taart is dat onze klant dan zegt: zo had ik het alleen niet kunnen bereiken. We vinden het geweldig als het resultaat wordt behaald door een goede samenwerking. Wij zeggen dan ook altijd dat alles draait om een 50-50 effort. De verantwoordelijkheid voor het succes deel je samen met de klant. De klant mag van ons pro-actieve, professionele ondersteuning en advies verwachten. Wij op onze beurt verwachten van onze klanten dat ze input leveren, meedenken en meedoen en een soepel proces bevorderen. En het allerbelangrijkste is dat we allebei enthousiast moeten zijn. Zonder enthousiasme geen goede resultaten is ons motto.