Loading...
Generatie Alpha 2018-03-07T09:51:42+00:00

Generatie Alpha komt eraan

De volgende consumentengeneratie komt eraan! Generatie Alpha staat klaar om verleid te worden.

Onze partner Hotwire heeft samen met Wired Consulting gekeken naar wat deze Generatie Alpha bezighoudt – van de onderwerpen waar ze over nadenken tot hun dagelijkse interactie met technologie.

Wat betekent dit voor merken? Daar kunnen we kort over zijn: voorzichtigheid is geboden als je Generatie Alpha wilt benaderen. Goede communicatie met deze groep draait niet om het zenden van je boodschap, maar om gemak: zorg dat je daar bent wanneer zij je nodig hebben. Bijvoorbeeld door een verzoek in te willigen, of ze te helpen door een probleem voor ze op te lossen.

Deze nieuwe generatie vraagt om een ommezwaai bij bedrijven, en wij willen je daar bij helpen. Download het complete ‘Contact maken met Generatie Alpha’-rapport hier, en zorg er zo voor dat je straks alles weet over de consumenten van de toekomst.

Download de whitepaper

Ja, hou mij op de hoogte van interessant nieuws van Yellow

Sterke verhalen over Generatie Alpha

Kraak de alpha-code!

14 februari, 2018|Blog, GeneratieAlpha|

De nieuwe generatie consumenten komt eraan – Generatie Alpha – en we hebben eigenlijk nog geen idee hoe we die gaan bereiken en bedienen. Het zijn de kinderen die na 2010 geboren zijn in een wereld die van technologie aan [...]

Load More Posts