FAQ items aan het laden...
Generatie Alpha2018-06-06T12:47:16+02:00

Generatie Alpha komt eraan

De volgende consumentengeneratie komt eraan! Generatie Alpha staat klaar om verleid te worden.

Onze partner Hotwire heeft samen met Wired Consulting gekeken naar wat deze Generatie Alpha bezighoudt – van de onderwerpen waar ze over nadenken tot hun dagelijkse interactie met technologie.

Wat betekent dit voor merken? Daar kunnen we kort over zijn: voorzichtigheid is geboden als je Generatie Alpha wilt benaderen. Goede communicatie met deze groep draait niet om het zenden van je boodschap, maar om gemak: zorg dat je daar bent wanneer zij je nodig hebben. Bijvoorbeeld door een verzoek in te willigen, of ze te helpen door een probleem voor ze op te lossen.

Deze nieuwe generatie vraagt om een ommezwaai bij bedrijven, en wij willen je daar bij helpen. Download het complete ‘Contact maken met Generatie Alpha’-rapport hier, en zorg er zo voor dat je straks alles weet over de consumenten van de toekomst.

Download de whitepaper

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hoe beïnvloedt Generatie Alpha de communicatiebranche?

Als marketing en communicatieprofessional ben je continu op zoek naar nieuwe informatie en inzichten. Waar liggen je kansen voor de toekomst?

Generatie Alpha vormt een uitdaging voor de communicatiespecialist van de toekomst, dat is duidelijk. Maar een consument met een totaal nieuwe blik op de wereld levert tegelijkertijd ook heel veel nieuwe mogelijkheden op!

Om deze uitdagingen en mogelijkheden in kaart te brengen, organiseren we in het najaar van 2018 een ronde tafel over ‘Generatie Alpha en de invloed op communicatie’. Laat je ons weten of jij je waardevolle bijdrage komt leveren en aanwezig wilt zijn?

Ja, ik wil op de hoogte blijven van het Generatie Alpha event:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Sterke verhalen over Generatie Alpha

Meningen, merken en marketing

18 februari, 2020|Blog, GeneratieAlpha|

De wereld wordt diverser en de nieuwe generatie omarmt dit, zo blijkt uit het derde Generatie Alpha-rapport van Hotwire. Generatie Alpha – geboren na 2010 – is tevens mondiger. Wat vindt deze nieuwe generatie van maatschappelijke vraagstukken? Een heleboel, zo [...]

Telefoon versus speelgoed

25 oktober, 2018|Blog, GeneratieAlpha|

Er is een nieuwe generatie opgestaan. Een generatie die, zo blijkt uit recent onderzoek van Yellow Communications en Hotwire, zijn telefoon of tablet belangrijker vindt dan huisdieren en speelgoed. Bovendien geven ouders aan dat deze kinderen hen al op achtjarige [...]

Meer Berichten Laden
Go to Top