FAQ items aan het laden...
Health Tech2020-04-01T15:36:36+02:00

Onze passie voor health tech

Ontwikkelingen binnen de zorgsector volgen elkaar in een rap tempo op. Geavanceerdere technologische oplossingen dragen eraan bij dat het leveren en managen van de gezondheidszorg wordt vergemakkelijkt. De technologie niet alleen bekeken vanuit het oogpunt van het efficiënter maken van de gezondheidszorg, maar ook hoe deze een positieve bijdrage kan leveren aan alle facetten binnen de gezondheidszorg. De technologie niet alleen zien als doel op zich. Van wearables tot mHealth (mobile Health), van elektronisch patiëntendossier (EPD) tot lifestyle apps. Technologie die bijdraagt tot het vergroten, onderhouden of verbeteren van de functionele mogelijkheden en onafhankelijkheid van een patiënt. Technologische innovatie is de toekomst van de gezondheidszorg.

Ons bloed gaat sneller stromen van bedrijven en organisaties die technologie inzetten voor het menselijk potentieel. En wanneer wij kunnen vertellen hoe technologie wordt toegepast om mensen te dienen in hun dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. We doen niets liever dan daarover te communiceren, zowel nationaal als internationaal.

Onze ervaring

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van geïntegreerde communicatie binnen de (Health)Tech sector voor zowel de B2B als B2C. Wij werken o.a. voor bedrijven als Winvision, Roche Diabetes Care en HIMSS. Onze kennis van de markt, gecombineerd met kennis van het medialandschap, maakt dat wij een bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van de zichtbaarheid van jouw organisatie en bij het ondersteunen van jouw businessdoelstellingen.

Blog

Meer Berichten Laden

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over onze health tech expertise? Neem contact op met Marjolein Jonker.

023 – 555 34 24