Nuance Communications, Inc. kondigt vandaag aan dat de Dragon Professional Anywhere spraakoplossing van het bedrijf nu ook in het Nederlands beschikbaar is. Met deze oplossing kunnen bedrijven documentatie sneller en efficiënter opstellen. Hierbij worden kosten bespaard, blijft de productiviteit hoog en wordt de algehele productiviteit van bedrijven verbeterd.

De spraakoplossingen uit de Dragon-lijn zijn veilig, schaalbaar, kunnen centraal beheerd worden en zijn daarmee ideaal voor thuiswerkers, of gebruikers die veel onderweg zijn. Om privacy van data te waarborgen, kunnen de nieuwe Dragon oplossingen on-premises gehost worden, of via één van de Europese door Nuance geautoriseerde hosting partners die gebruikmaken van 256-bit encryptie. Patches en updates worden vanaf een gecentraliseerde server uitgerold, dus gebruikers hebben automatisch de beschikking over de laatste versie met optimale veiligheid en prestaties, ongeacht waar ze Dragon willen gebruiken. Het Nuance Management Centre dat gebruikt kan worden om gebruikers, profielen en licenties te beheren, is standaard onderdeel van de on-premises abonnementen.

Dragon Professional Anywhere stelt bedrijven in staat om branchespecifieke terminologie toe te voegen. Andere extra opties zijn onder meer aanpasbare stemcommando’s, auto-tekst en correcties op basis van spraak.Dragon Professional Anywhere biedt onder meer de volgende voordelen:

  • Slim: De nieuwste engine voor spraakoplossingen op basis van deep learning.
  • Lichtgewicht: Minimale vereisten aan het gebruikte device.
  • Flexibel: Minimale installatie vereisten, dus weinig werk voor IT.
  • Schaalbaar: Centrale on-premises of partner hostingmogelijkheden zorgen voor schaalbaarheid, bandbreedte en kostenreductie.

Dragon Professional Anywhere is de nieuwste aanvulling op het bestaande Dragon portfolio van Nuance met oplossingen voor de juridische- en onderwijssector, het mkb, non-profit organisaties, financiële dienstverleners en de gezondheidszorg. De Dragon productlijn bestaat al meer dan twintig jaar en staat sinds de lancering garant voor professionele AI-gestuurde productiviteitsoplossingen die door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt worden.

Beschikbaarheid
Dragon Professional Anywhere is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Zweeds. Partner hosting is mogelijk in diverse datacenters verspreid over de EU. Meer informatie over de aankoop en kosten is te vinden op https://www.nuance.com/nl-nl/dragon/business-solutions/dragon-professional-anywhere.html.

Voor meer informatie:
Tijs Manniën
nuance@yellow-communications.com