Wij maken jouw merk, product of dienst zichtbaar

Voor ons draait alles om de verhalen van onze klanten. Wij helpen jou om jullie verhalen te ontdekken, te ontrafelen, te schrijven of te visualiseren en onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen. Dit doen we door media-aandacht te creëren, door events te organiseren, door websites te maken, mailings te versturen, sociale media in te zetten en nog veel meer. We zijn continu op zoek naar de beste manieren om deze verhalen te vertellen.

Ons doel is bereikt als jij jouw doelstellingen hebt behaald. De kers op de taart is dat jij dan zegt: ‘zo had ik het alleen niet kunnen bereiken’. De verantwoordelijkheid voor het succes delen we samen. Je mag van ons pro-actieve, professionele ondersteuning en advies verwachten. Wij op onze beurt verwachten van jou dat je input levert, meedenkt en meedoet. En het allerbelangrijkste is dat we allebei enthousiast moeten zijn. “Zonder enthousiasme geen goede resultaten” is ons motto.

Karin van Geelen

Karin van Geelen

Zij noemt zichzelf CEO/directeur/eigenaar/ondernemer, wij noemen haar liefkozend Superwoman. De vrouw met meer energie dan alle Duracell konijntjes bij elkaar opgeteld. Draait haar hand niet om voor communicatiestrategieën, huppelt door de ontwikkeling van business modellen en schudt intussen ook nog een tactisch plan uit haar mouw. Heeft meer dan 25 jaar ervaring, maar nooit ingeleverd op enthousiasme, creativiteit en honger naar resultaat.

Karin van Geelen

CEO en Strategy Consultant

Volkert Deen

Volkert Deen

Godfather van het content team. Wanneer hij zijn dirigeerstok opneemt, dansen we naar zijn pijpen en hangen we aan zijn lippen. Brengt zijn publiek in vervoering met zijn verhalen als composities, en weet precies welke maat wanneer geslagen moet worden om de juiste mensen te bereiken. Is niet bang om hier en daar een gevoelige snaar te raken, en haalt altijd het beste in onze klant naar boven.

Volkert Deen

Content Director

Marloes Derks

Marloes Derks

Marloes bezit een tomeloze energie en een eindeloze woordenstroom. Deze creatieve duizendpoot weet dankzij haar journalistieke achtergrond alles van content en persrelaties, maar wordt ook blij van technische vraagstukken en webdesign. Steekt anderen graag aan met haar enthousiasme.

Marloes Derks

Content Director

Naomi van Duins

Naomi van Duin

Marketingwonder met brede kennis en nog bredere interesse. Heeft aan een half woord genoeg om jouw toegevoegde waarde te begrijpen en aan je doelgroep uit te leggen. Maakt jouw wildste ideeën uitvoerbaar zonder een druppel creativiteit te verliezen.

Naomi van Duin

Communicatie Manager

Pieter Verschuren

Pieter Verschuren

Pieter Verschuren

Content Manager

Frank de Smit

Frank de Smit

Niet de Dichter des Vaderlands, maar al zo'n 10 jaar Yellows freelance woordkunstenaar. Vertelt jouw verhaal zoals jij dat alleen zelf zou kunnen, als je gezegend was met zijn talent om zinnen van het scherm te doen spatten en ingewikkelde concepten tot leven te brengen.

Frank de Smit

Content Manager

Tijs Mannien

Tijs Mannien

Een held op het veld en ver daarbuiten: deze rugbyspeler is een echte doorbijter. Verdiept zich in de strategie van de klant om vervolgens te scoren in de uitvoering. Weet met zijn creativiteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen van ieder project een succes te maken.

Tijs Mannien

Communicatie Medewerker

Sarada Sant

Sarada Sant

Pitchprinses met geniale ingevingen. Beschikt over emmers energie die ze graag leeggooit over creatieve projecten en interessante campagnes. Is altijd eerlijk en vriendelijk. Houdt niet van stilzitten, wel van een strakke planning en een nauwe samenwerking met de klant.

Sarada Sant

Communicatie Medewerker

Marlieke Tijman

Marlieke Tijman

Net wanneer je denkt dat alle vragen gesteld zijn, komt Marlieke met die ene vraag die iedereen scherp houdt. Dit nieuwsgierige aagje geeft niet op voor ze het naadje van de kous weet en zet alles op alles om voor de klant de beste resultaten te behalen. Creëert overzicht in de chaos en is onmisbaar binnen haar accountteams.

Marlieke Tijman

Communicatie Medewerker

Lois Duivenvoorden

Lois Duivenvoorden

Ons zonnetje in huis. Ademt optimisme en enthousiasme en weet anderen altijd mee te krijgen met haar energie. Kan soms stiekem ook wat verlegen zijn en stelt hogen eisen aan zichzelf. In het weekend vind je haar op de golfbaan waar ze, liefst in het bijzijn van haar familie, de green onveilig maakt met haar loeiharde afslag.

Lois Duivenvoorden

Communicatie medewerker

Jacqueline Veerman

Jacqueline Veerman

Ons Orakel, de stem der reden. Wat je ook wilt weten, bij Jacqueline moet je zijn. Is al sinds dag 1 verantwoordelijk voor de financiële zaken, het reilen en zeilen van de dagelijkse zaken op kantoor en ondersteunt het team door ze met de neus op de feiten te drukken met de monitoring en reporting voor onze klanten.

Jacqueline Veerman

Office Manager