• en
Loading...
Over Ons2018-06-14T08:33:22+00:00

Wij maken jouw merk, product of dienst zichtbaar

Voor ons draait alles om de verhalen van onze klanten. Wij helpen jou om jullie verhalen te ontdekken, te ontrafelen, te schrijven of te visualiseren en onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen. Dit doen we door media-aandacht te creëren, door events te organiseren, door websites te maken, mailings te versturen, sociale media in te zetten en nog veel meer. We zijn continu op zoek naar de beste manieren om deze verhalen te vertellen.

Ons doel is bereikt als jij jouw doelstellingen hebt behaald. De kers op de taart is dat jij dan zegt: ‘zo had ik het alleen niet kunnen bereiken’. De verantwoordelijkheid voor het succes delen we samen. Je mag van ons pro-actieve, professionele ondersteuning en advies verwachten. Wij op onze beurt verwachten van jou dat je input levert, meedenkt en meedoet. En het allerbelangrijkste is dat we allebei enthousiast moeten zijn. “Zonder enthousiasme geen goede resultaten” is ons motto.

Loading...
Karin van Geelen

Karin van Geelen

Zij noemt zichzelf CEO/directeur/eigenaar/ondernemer, wij noemen haar liefkozend Superwoman. De vrouw met meer energie dan alle Duracell konijntjes bij elkaar opgeteld. Draait haar hand niet om voor communicatiestrategieën, huppelt door de ontwikkeling van business modellen en schudt intussen ook nog een tactisch plan uit haar mouw. Heeft meer dan 20 jaar ervaring, maar nooit ingeleverd op enthousiasme, creativiteit en honger naar resultaat.

Karin van Geelen

CEO

Marjolein Jonker

Marjolein Jonker

Yellows eigen topatleet kent de fijne kneepjes van het vak en brengt onze klanten naar een ongekend niveau. Dit strategisch zwaargewicht met schat aan ervaring weet precies wanneer ze zich moet op maken voor een marathon en wanneer het tijd is voor een sprint.

Marjolein Jonker

Account Director

Majoy Koetsier-Juriaans

Majoy Koetsier-Juriaans

Nog voor jij goed en wel je doelgroep hebt bepaald, weet Majoy al waar je ze kunt vinden en hoe je ze kunt overtuigen van de waarde van jouw dienst of product. Dit strategisch talent denkt niet één maar tien stappen vooruit en vindt altijd een antwoord op al je problemen. Bewaart rust, houdt het overzicht en laat zich niet gek maken door de waan van de dag.

Majoy Koetsier-Juriaans

Account Director

Volkert Deen

Volkert Deen

Godfather van het content team. Wanneer hij zijn dirigeerstok opneemt, dansen we naar zijn pijpen en hangen we aan zijn lippen. Brengt zijn publiek in vervoering met zijn verhalen als composities, en weet precies welke maat wanneer geslagen moet worden om de juiste mensen te bereiken. Is niet bang om hier en daar een gevoelige snaar te raken, en haalt altijd het beste in onze klant naar boven.

Volkert Deen

Content Dirigent

Marloes Derks

Marloes Derks

Marloes bezit een tomeloze energie en een eindeloze woordenstroom. Deze creatieve duizendpoot weet dankzij haar journalistieke achtergrond alles van content en persrelaties, maar wordt ook blij van technische vraagstukken en webdesign. Steekt anderen graag aan met haar enthousiasme.

Marloes Derks

Content Specialist

Lisa Elzinga

Lisa Elzinga

Perstijger met het snelst groeiende netwerk van Nederland en België. Zij weet wie de influencers van morgen zijn, voordat zij hun eerste vlog gemaakt hebben. Kampioen in planning en uitvoering, is je altijd een stapje voor en tackelt één voor één al jouw doelstellingen.

Lisa Elzinga

Communicatie Manager

Naomi van Duins

Naomi van Duin

Marketingwonder met brede kennis en nog bredere interesse. Heeft aan een half woord genoeg om jouw toegevoegde waarde te begrijpen en aan je doelgroep uit te leggen. Maakt jouw wildste ideeën uitvoerbaar zonder een druppel creativiteit te verliezen.

Naomi van Duin

Communicatie Manager

Audre Brugman

Audrey Brugman

You want it done, and you want it done right. Niemand die dat beter verzorgt dan onze Fixer. Jouw hoofd ligt extra rustig op dat kussen, omdat je weet dat zij morgenochtend alles geregeld heeft, en goed ook. Ze neemt de grootste lasten van je schouders, verwerkt ze in een overzichtelijke planning en heeft ze opgelost voordat jij aan je eerste kopje koffie zit.

Audrey Brugman

Communicatie Medewerker

Sarada Sant

Sarada Sant

Pitchprinses met geniale ingevingen. Beschikt over emmers energie die ze graag leeggooit over creatieve projecten en interessante campagnes. Is altijd eerlijk en vriendelijk. Houdt niet van stilzitten, wel van een strakke planning en een nauwe samenwerking met de klant.

Sarada Sant

Communicatie Medewerker

Kevin Maarssen

Kevin Maarssen

Multitalent dat ondanks zijn brede interesse nooit zijn oog voor detail verliest. Zette ooit zijn eigen game PC in elkaar en gebruikt die gedrevenheid, kennis en kunde nu om van de communicatie van zijn klanten een net zo goed geoliede machine te maken.

Kevin Maarssen

Communicatie Medewerker

Jacqueline Veerman

Jacqueline Veerman

Ons Orakel, de stem der reden. Wat je ook wilt weten, bij Jacqueline moet je zijn. Is al sinds dag 1 verantwoordelijk voor de financiële zaken, het reilen en zeilen van de dagelijkse zaken op kantoor en ondersteunt het team door ze met de neus op de feiten te drukken met de monitoring en reporting voor onze klanten.

Jacqueline Veerman

Office Manager

Marloes Derks

Johan Petersen

Gaat diep en scoort met de mooiste verhalen. Is zijn razend competitieve instelling niet verloren, zoekt altijd de grenzen op en maakt lastige materie begrijpelijk voor een breed publiek.

Johan Petersen

Content Manager

Frank de Smit

Frank de Smit

Niet de Dichter des Vaderlands, maar al zo'n 10 jaar Yellows freelance woordkunstenaar. Vertelt jouw verhaal zoals jij dat alleen zelf zou kunnen, als je gezegend was met zijn talent om zinnen van het scherm te doen spatten en ingewikkelde concepten tot leven te brengen.

Frank de Smit

Tekstschrijver

Ivo Valkenburg

Ivo Valkenburg

Yellows inspirerende klankbord. Neemt geen genoegen met halve antwoorden en gaat door tot hij de kern van het probleem én de oplossing gevonden heeft. Kijkt dwars door de kaft van zelfs meest gesloten boek, en weet de hardste noot te kraken.

Ivo Valkenburg

Yellow Talents Manager