Project omschrijving

Overzicht

Withlocals wilde een golf van aandacht voor een aankondiging over een succesvolle investeringsronde, met name in business media. Withlocals richt zich op reizigers over de hele wereld, die op zoek zijn naar een persoonlijke reiservaring. Om hun positie op de markt te versterken, zocht Withlocals een pr- en communicatiebureau dat hen kon helpen bij de verzending van een persbericht in 5 verschillende landen en interviews met hun CEO en/of oprichter kon regelen.

Resultaat

0+
publicaties in 5 landen
0+
interviews met landelijke media (in NL)
0
BNR radiointerview
0+
publicaties van het persbericht in het buitenland

Wat we deden

Samen met een freelance PR-medewerker in de Verenigde Staten stelden we een team van 4 Europese PR-professionals samen. Zij konden ons helpen bij het lokaliseren van het persbericht en legden contacten met lokale media. In Nederland benaderden we landelijke, business en reismedia, passend bij de boodschap van Withlocals, om het verhaal te verspreiden en interviews te pitchen. Daarnaast lokaliseerden we het persbericht, dat we vervolgens breed verspreidden onder relevante media.

Resultaat

De opgezette perscampagne resulteerde in vier interviews met landelijke en business media, met een totaal bereik van meer dan 500,000. BNR Nieuwsradio interviewde de CEO voor Zakendoen Met. Daarnaast werd het persbericht meer dan 25 keer gepubliceerd, met een bereik van meer dan 2,500,000 lezers.